A BJJ...

...pár szóban...

Önvédelem

Önvédelem
A dulakodások, utcai támadások 99% a összekapaszkodással folytatódnak, majd a felek a földre kerülnek. A nők elenni támadások nagy részében az áldozatot a földre kényszerítik. A gyerekek óvodai, iskolai verekedései a földön végződnek. A Brazil Jiu Jitsu tananyaga a földön kezdődik.

Sport

Sport
Számos szabályrendszer és küzdelmi forma várja a versenyezni vágyókat, gyermekek kortól felnőtt korig. Gis és NoGis versenyzési lehetőségek, IBJJF, Grappling, MMA és egyéb szabályrendszerek várják a sportolókat.

Gyerek edzés

Gyerek edzés
A gyermekeknél óvodás kortól iskolás korig a Brazil Jiu Jitsu edzések az önvédelem mellett a koordinációs képesség, általános erőnlét, kitartás, kardió, eséstechnika, magabiztosság és társas kapcsolatok fejlesztését segíti. A jókedv pedig garantált!

Kiegészítés

Kiegészítés
A Brazil Jiu Jitsu széleskörű földharci képzésével az MMA alapja, de bármely más szabad harcot előnyben részesítő harcművészet mellé (Karate, Taekwondo, Kick-Box, Box..) nagyon jól társul. A földharc tökéletes kardiós és erőnléti edzés, ezért fogyni vágyóknak, vagy csak általános kitartás, jó közérzet elérésére ideális.